Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe duurzame zakenzender op komst

Medianieuws

Het Hilversumse mediabedrijf YPCA, onder meer eigenaar van de internet radiostations Traffic Radio, werkt aan een nieuw internet radiostation voor en door ondernemende mensen. Het station wil 24 uur per dag en 7 dagen per week gaan uitzenden en brengt een mix van lekkere muziek voor op het werk, zakelijk nieuws, interviews en verschillende themaprogramma’s.

Met dit nieuwe internet format speelt YPCA volledig in op de verdere versnippering van de mediamarkt en de kannibalisatie van traditionele FM radio.

“Dit zakelijke format is een logische vervolgstap op onze ander niche zenders in de segmenten mobiliteit en sport. De voorsprong die we destijds als één van de eersten in internetradioland hebben opgebouwd met Traffic Radio, zijn we nu met nieuwe formats als ALLsportsradio en deze nieuwe zakenzender verder aan het uitbouwen”, aldus directeur Lars Schotanus van YPCA.

Met onze internetformats en andere diensten uit onze ‘radiofabriek’ gaan we ervan uit dat de huidige FM eindig is en dat internetradio straks de standaard is”. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen