Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tsjechië - Nederland live bij NPO3 en Radio1

Medianieuws

Nederland komt in de eerste wedstrijd van de kwalificatiereeks voor het EK voetbal 2016 uit tegen Tsjechië. De NOS doet rechtstreeks verslag op de radio via de publieke zender Radio1 en op televisie van 20.00 tot 23.00 uur via NPO3. Het tv-commentaar komt van Frank Snoeks.

De analisten Bert van Marwijk en Ronald de Boer gaan vanuit het stadion in Praag in op de verrichtingen van de mannen van Guus Hiddink. Later op de avond (23.07 - 23.27 uur) zijn in het NOS EK Journaal ook beelden te zien van andere wedstrijden uit groep A, de poule van Oranje én van de overige vandaag gespeelde duels.

NPO Radio 1
In een extra lange editie van 'NOS Langs de Lijn' op NPO Radio 1 zijn van 20.30 tot 23.00 uur de vertrouwde stemmen van Jack van Gelder en Ronald van der Geer te horen in het live verslag. Fons Groenendijk analyseert de wedstrijd.

Het is bijna twintig jaar geleden dat de NOS de kwalificatiewedstrijden van Oranje voor het laatst op tv uitzond. Dat was in 1995 op weg naar het Europees kampioenschap in Engeland. Destijds had de NOS alleen de rechten van de uitwedstrijden. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen