Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Met het oog op morgen tijdens WK via DAB+ en internet

DAB

Het Radio 1 programma “Met het oog op morgen” is tijdens het WK voetbal alleen digitaal te beluisteren. Omdat Radio 1 in het teken van voetbal staat, is ‘Het oog’ alleen via Digital Radio+ (DAB+), de website van Radio 1 en het digitale tv-kanaal NPO Nieuws te volgen.

Tot en met half juli wordt in Brazilië het WK voetbal georganiseerd. Via Radio 1 zijn vrijwel alle wedstrijden live te volgen. De zender is zelfs omgedoopt tot Radio Brasil. Vanwege het tijdsverschil zijn alle wedstrijden ’s avonds en ’s nachts.

Traditioneel sluit Radio 1 tussen 23 uur en middernacht af met het populaire programma Met het oog op morgen. Maar vanwege het voetbal is er de komende weken weinig plaats voor het programma op Radio 1. Desondanks wordt Het oog wel elke dag uitgezonden.

Tijdens het WK voetbal gaat Het oog dan ook volledig digitaal. Elke avond is het programma te luisteren via het kanaal NPO Nieuws24 via Digital Radio+ (DAB+), Radio1.nl en het digitale televisiekanaal NPO Nieuws, voorheen beter bekend als Journaal 24. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen