Kies je favoriete radiostation

Dossiers

100ste Je Zal Het Maar Hebben met Valerio, Patrick en Ruben

Medianieuws

De publieke omroep BNN gaat in een speciale 100ste aflevering van 'Je Zal Het Maar Hebben' op zoek naar een aantal bijzondere verhalen. De jubileumuitzending 'Je Zal Het Maar Hebben' is dinsdag 4 maart om 20.30 uur te zien bij BNN op Nederland 3. Op 25 maart start het nieuwe seizoen van 'Je Zal Het Maar Hebben'.

Afgelopen 99 afleveringen hebben maar liefst 243 jonge mensen verteld hoe ze leven met hun lichamelijke of geestelijke aandoening. Vaak krijgen presentatoren de vraag: hoe is het nu met…?

In de 100ste aflevering zoeken Valerio Zeno en oud-presentatoren van JZHMH Patrick Lodiers en Ruben Nicolai een aantal bijzondere verhalen op om antwoord te krijgen op deze vraag.

Valerio gaat terug naar Kim. Kim werd geboren zonder armen. Hoe gaat het met haar nu ze onlangs moeder is geworden?

Patrick checkt hoe het met Friso gaat. Hij zat tien jaar geleden behoorlijk in de put door nierinsufficiëntie en al twee mislukte niertransplantaties.

Ruben is terug bij Martine die de erfelijke ziekte Treacher Colins heeft. Werkt ze nog op de zuivelafdeling van de plaatselijke supermarkt? En hoe is het met haar kinderwens?

Patrick: "Toen we dertien jaar geleden begonnen met Je Zal Het Maar Hebben hadden we nooit durven vermoeden dat het één van de kroonjuwelen van BNN zou worden. Mooi om weer terug in de tijd te gaan en te ontdekken dat onder anderen Friso en Maartje net als toen enorm positieve kracht uitstralen." [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen