Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe reeks Muziekfabriek: live-muziek bij L1

Medianieuws

De Muziekfabriek is het live-muziekprogramma van L1 TV en sinds jaar en dag een begrip in de Limburgse popscene. Op zondag 6 oktober vonden de opnames voor een nieuwe reeks plaats in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. De eerste aflevering in de nieuwe reeks wordt zondag, 15 december, uitgezonden op L1 TV.

In de eerste aflevering zijn er optredens van Peter Beeker & Ongenode Gaste en Dyanne Sleijpen. De Muziekfabriek kent inmiddels een verleden met roemruchte namen. Onder meer Rowwen Hèze, Volumia!, De Heideroosjes, Neet oèt Lottum, Renée van Wegberg, Chantal Janzen, Stevie Ann, Epica, After Forever, Carboon, Marike Jager, Mo’Jones, DeWolff en Kill Ferelli stonden in eerdere series op het podium.

ECI Cultuurfabriek Roermond
Ook voor deze serie nieuwe programma’s is er weer een samenwerking aangegaan met de ECI Cultuurfabriek in Roermond. “Een droomlocatie,” zo vertelt presentator Henk Hover. “De ambiance van het café, de hal en de wandelgangen straalt exact die sfeer uit die we op de andere plekken kunstmatig moesten creëren.”

De uitzendingen zijn op zondag (om de twqee weken) te zien van 15 dec tot en met 9 februari om 11:30, 13:30, 15:30 en 17:00 uur. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen