Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Smartlapzender RADIONL start Serious Request

Medianieuws

Onder de naam Serieus Verzoek start RADIONL in samenwerking met de stichting “Uit In Sneek” een variant op Serious Request. RADIONL is een smartlappenzender die voornamelijk Nederlandse muziek uitzendt en erg goed scoort in de doelgroep laagopgeleide luisteraars.

Vier presentatoren van de smartpenzender zullen vanaf donderdagavond 19 december tot en met zondag 22 december vanuit een Glazen Huis aan de Marktstraat in Sneek een doorlopende marathonuitzending verzorgen. Deze marathonuitzending is ook te beluisteren op RADIONL. Ieder uur zal een (on)bekende Nederlandse artiest aanschuiven om mee te presenteren.

Rode Kruis
Het doel is uiteraard om zoveel mogelijk aandacht te vragen en geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Jaarlijks sterven er onnodig veel kinderen aan de gevolgen van diarree. Dit is een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten.

Het eindbedrag zal op maandag 23 december in de vorm van een cheque aangeboden worden aan 3FM. De landelijke publieke zender zal dit jaar vanuit het Glazen Huis in Leeuwarden de actie “Serious Request” starten. De uitzendingen zijn ook live te volgen via tv op Ziggo (kanaal 999), Kabel Noord (kanaal 56), GPTV. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen