Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Afscheid J.R. Ewing in Dallas maandagavond bij Net5

Medianieuws

In de serie Dallas wordt maandag (29 juli) afscheid genomen van J.R. Ewing. Larry Hagman vertolkte vanaf het begin van de serie in 1978 deze hoofdrol. In november 2012 overleed de geroemde acteur aan kanker op 81-jarige leeftijd. Hierdoor komt er ook een einde aan het bestaan van de grootste schurk uit Dallas.

In aflevering 18 ‘J.R.’s Masterpiece’ krijgt hij een waardig afscheid. Deze aflevering is maandag om 21.25 uur te zien bij Net5.

Hagman had voor zijn overlijden al een aantal afleveringen opgenomen voor het tweede seizoen van Dallas dat nu bij Net5 is te zien. De producers zijn na het overlijden direct begonnen met het schrijven van een degelijk afscheid. Ze hebben met de achttiende aflevering een eerbetoon willen geven aan de populaire acteur.

Dallas
De familie Ewing is een legendarische, welgestelde familie uit Texas bij wie de onderlinge strijd om macht, liefde en land de boventoon voert. De rivaliteit tussen broers J.R. (Larry Hagman) en Bobby Ewing (Patrick Duffy) is inmiddels overgenomen door hun zonen John Ross (Josh Henderson ) en Christopher (Jesse Metcalfe). Zij spelen het spel van misleiding nog veel harder dan hun vaders. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen