Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Opvoedprogramma ‘Van 0 tot 23’ op TV West

Medianieuws

De televisieserie 'Van 0 tot 23' krijgt een vervolg. Het tv-programma over opvoeden en opgroeien is vanaf dinsdag 7 september weer wekelijks te zien op TV Rijnmond en TV West om 17.30 uur en om 19.30 uur en vervolgens elk uur. In ‘Van 0 tot 23’ onmoet men kinderen en ouders die te maken hebben met vragen en problemen over opvoeden en opgroeien.

Wat moet je doen als je kind vaak boos of verdrietig is? Of als blijkt dat je kind spijbelt? En wat doe je als je ouders gaan scheiden? Men laat de kijker kennismaken met bijzondere mensen, verrassende invalshoeken en opvoedtips.

De eerste serie van ‘Van 0 tot 23’ werd zowel bij TV West als bij TV Rijnmond goed bekeken. Reden voor beide omroepen om door te gaan met het programma. Er zijn daarbij nog genoeg actuele onderwerpen die in eerste serie nog niet behandeld zijn. Daarom zijn er vanaf 7 september dertien gloednieuwe afleveringen te zien. Ook deze tweede serie is gemaakt in samenwerking met de Provincie Zuid-Holland.

Op de website van Omroep West zijn deze en eerdere afleveringen van ‘Van 0 tot 23’ terug te zien. ‘Van 0 tot 23’ is vanaf dinsdag 7 september wekelijks te zien op TV West. [Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen