Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kort media nieuws uit de krant: woensdag 5 februari 2003

Medianieuws

De Stadsomroep Arnhem (STA) verkeert in financiële nood. Deze week sloot KPN de telefoonlijn af bij de STA. Omdat de bank welwillend was, is dat inmiddels weer ongedaan gemaakt. Volgens voorzitter L. Broer is de KPN-actie tekenend voor de liquiditeitsproblemen. "De uitzendingen zijn doorgegaan. Maar als een installatie het begeeft, hebben we een probleem.

Het betalen van de rekeningen proberen we zo lang mogelijk uit te stellen. Soms te lang", aldus Broer van de organisatie van 130 mensen, waarvan de meesten vrijwilliger. Volgens hem is de oorzaak van alle problemen dat subsidiegelden die de gemeente tot drie keer toe zou hebben toegezegd, niet zijn overgemaakt.
>> Lees Verder >>

Het digitale etherplatform Digitenne zal medio april in het hele gebied Haarlem, Amsterdam, Hilversum, Almere en Alphen a/d Rijn operationeel worden. Digitenne zal 25 tv-stations en 16 radiostations aanbieden tegen een prijs van 8,95 euro per maand. Landelijke dekking is er tot 2005 niet bij. Het is niet de eerste keer dat Digitenne, waarbij onder meer KPN, NOB en Canal Plus zijn betrokken, een startdatum bekendmaakt. Volgens de laatste plannen van Digitenne zou het DVB-T (digitale ether) aanbod slechts 'stapje voor stapje, gebied per gebied' actief worden.
>> Lees Verder >>

Twee Robertjes die steggelen over wie die naam voor zijn radio-programma mag gebruiken. Robert Bartol van Omroep Brabant bond gisteren op Radio Noordzee de strijd aan met Robert Jensen.
>> Lees Verder >>

De cast en crew van de serie Dawson's Creek hebben samen besloten te stoppen met de serie, nu de hoge kijkcijfers langzaam beginnen terug te lopen. Op 14 mei van dit jaar zal de twee uur durende finale-uitzending in Amerika te zien zijn.
>> Lees Verder >>

Al tijdens de allereerste tv-uitzending was de toon gezet. De 15-jarige Jim was het nieuwe idool van Nederland. De vier juryleden vielen van hun stoel toen een van de jongste, ook nog goedogende deelnemers het nummer 'Isn't she Lovely' zo waanzinnig neerzette. Jim ging unaniem door naar de volgende ronde. De nuchtere knul uit Egmond-Binnen werd op een mijlenhoog voetstuk geplaatst. Maar het tij lijkt te keren...
>> Lees Verder >>

Gerelateerde Artikelen