Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Barry Paf: geen behoefte om homoseksualiteit te exploiteren

Medianieuws

Radio 538-deejay Barry Paf heeft sinds ruim een jaar een vriend. "Mijn luisteraars weten denk ik niet dat ik gay ben. Ik ben meer een deejay die de luisteraar in de spotlight zet. Ik voel totaal geen behoefte mijn homoseksualiteit te exploiteren zoals grappenmachine Gordon", vertelt hij in een interview met Expreszo, een tijdschrift voor homo- en biseksuele jongeren.

De 25-jarige Paf werkt sinds zijn zestiende bij Radio 538. Zijn coming-out, die hij naar eigen zeggen 'groots heeft aangepakt', had hij op zijn negentiende. "Ik heb er een week voor vrijgenomen. Op dag één heb ik het aan mijn ouders verteld, dag twee aan mijn vrienden en dag drie aan mijn collega's. De overige dagen moest ik even bijkomen, maar het is prima gegaan."

Paf krijgt af en toe liefdesaanzoeken van vrouwen. "Daar heb ik natuurlijk niet zo veel aan." Op de vraag op welke jongens hij valt, antwoordt hij 'dat het bij hem om de inside en niet om de outside gaat'. Het tijdschrift met het interview ligt vanaf woensdag in de winkels. [Novum/Rado.NL]

Gerelateerde Artikelen